Fortress Forever

Go Back   Fortress Forever > Off Topic > Tech

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-02-2009, 12:34 AM   #1
cfive
 
Join Date: Aug 2008
Class/Position: Loony guy
Gametype: Capture the Flag
Posts Rated Helpful 0 Times
Is there a way to set up the modern version of Hammer for use with TFC?

?
cfive is offline   Reply With Quote


Old 01-02-2009, 02:52 AM   #2
zSilver_Fox
IRL Combat Medic
 
zSilver_Fox's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Ethanol Land
Class/Position: D Medic
Gametype: Conca Jumping
Affiliations: ^iv
Posts Rated Helpful 0 Times
I just used the old hammer with GCFScape to get texture files, but I'm oldschool.
__________________
I have a nasopharyngeal and webcam...

First infraction! Flaming!
zSilver_Fox is offline   Reply With Quote


Old 01-02-2009, 06:40 AM   #3
Bridget
Banned
 
Bridget's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Class/Position: Soldier
Gametype: AVD
Affiliations: TALOS
Posts Rated Helpful 5 Times
Notice Hammer is within Source SDK.
Bridget is offline   Reply With Quote


Old 01-06-2009, 02:06 AM   #4
Nuk3m
Banned
 
Join Date: Mar 2007
Location: New Jersey, USA!
Class/Position: Scout / Offense
Gametype: Capture the Flag
Affiliations: :e0: Founder
Posts Rated Helpful 0 Times
Send a message via AIM to Nuk3m
No. download 3.4
Nuk3m is offline   Reply With Quote


Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.