Fortress Forever

Go Back   Fortress Forever > Community > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-21-2008, 10:08 PM   #1
Gwarsbane
Slayer of humans
D&A Member
 
Gwarsbane's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Mostly on earth though in some alt dimensions
Class/Position: I'm an Offensive Defensive person
Gametype: Fortress Forever
Affiliations: I'm a merc, only thing that talks is money
Posts Rated Helpful 3 Times
HL2DM Free if you have an ATI card

I mentioned this last night to someone.


If you have an ATI card you can get HL2DM for free, which i believe will give you the SDK which will allow you to play Fortress Forever if you're not already playing.

I believe if you have the orange box, you don't get HL2DM so this would allow you to get it.

http://www.steampowered.com/ati_offer1a/

You will need to access it with either IE or Firefox IE Tab
Gwarsbane is offline   Reply With Quote


Old 09-21-2008, 10:11 PM   #2
v3rtigo
Lock 'n Loll!
 
v3rtigo's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: 2fort
Class/Position: Scout, Spy, Sniper
Gametype: CTF
Posts Rated Helpful 0 Times
Quote:
Originally Posted by Gwarsbane
If you have an ATI card you can get HL2DM for free, which i believe will give you the SDK which will allow you to play Fortress Forever if you're not already playing.
WRUNG
v3rtigo is offline   Reply With Quote


Old 09-21-2008, 10:16 PM   #3
Gwarsbane
Slayer of humans
D&A Member
 
Gwarsbane's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Mostly on earth though in some alt dimensions
Class/Position: I'm an Offensive Defensive person
Gametype: Fortress Forever
Affiliations: I'm a merc, only thing that talks is money
Posts Rated Helpful 3 Times
Quote:
Originally Posted by v3rtigo
WRUNG
That would be why I said I believe. Seeing as how I already own HL2DM and ATI I never bothered to test it out.
Gwarsbane is offline   Reply With Quote


Old 09-21-2008, 10:26 PM   #4
v3rtigo
Lock 'n Loll!
 
v3rtigo's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: 2fort
Class/Position: Scout, Spy, Sniper
Gametype: CTF
Posts Rated Helpful 0 Times
Oh, ok

You sure OB doesn't include HL2: DM? Like, if you own HL2, you magically get HL2: DM for free?

- cursed smileys
v3rtigo is offline   Reply With Quote


Old 09-21-2008, 10:27 PM   #5
Firefox11
 
Join Date: Dec 2007
Class/Position: O&D: Pyro, Sniper
Gametype: AvD
Affiliations: FF.AvD [FF AvD/ID guild]
Posts Rated Helpful 0 Times
Orange Box doesn't. I bought it, got the 5 usual games and HL2: DM via the NVidia offer.
Firefox11 is offline   Reply With Quote


Old 09-21-2008, 10:30 PM   #6
v3rtigo
Lock 'n Loll!
 
v3rtigo's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: 2fort
Class/Position: Scout, Spy, Sniper
Gametype: CTF
Posts Rated Helpful 0 Times
Cheap bastards
v3rtigo is offline   Reply With Quote


Old 09-21-2008, 10:35 PM   #7
greenday5494
Holy shit, thats kerrigan!
D&A Member
 
greenday5494's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Class/Position: D, whatever the team needs, usually engy
Gametype: AvD
Affiliations: None
Posts Rated Helpful 1 Times
i got HL2: DM with a Episode Pack that included EP1 and EP2...


i could give it to someone if they wanted, as i already owned a copy
greenday5494 is offline   Reply With Quote


Old 09-22-2008, 03:21 AM   #8
GeoKill----->
Community Member
Server Owner
Beta Tester
Forum Moderator
 
GeoKill----->'s Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Hawthorne, California
Class/Position: Soldier/Spy/Scout
Gametype: AvD
Affiliations: :e0:Eternal Order Leader
Posts Rated Helpful 12 Times
Yeah, it does not have the source sdk base
__________________

:e0: Will live on Forever
Support FF:
GeoKill-----> is offline   Reply With Quote


Old 09-22-2008, 12:10 PM   #9
Adamido
Its over nine thousands!!!
 
Adamido's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Poland
Class/Position: midmap pyro / o spy
Gametype: AvD
Posts Rated Helpful 0 Times
But at least you get HL2M for free , LOL!
Adamido is offline   Reply With Quote


Old 09-22-2008, 05:04 PM   #10
GambiT
Fortress Forever Staff
 
GambiT's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Baton Rouge
Class/Position: Spy
Affiliations: -=DoM=-
Posts Rated Helpful 0 Times
i got the black box with my ati card, tf2,portal, and hl2 i guess...i dunno, but i know i got it...
__________________
-------------------------------FF_Rock2(WIP)------------------------------
---------------------------FF_RedGiant(Released)-------------------------
--------------------------FF_Fragzone_G(Released)------------------------
--------------------------FF_Civibash_G(Released)------------------------
-------------------FF_Conc_G1(WIP)--------------------
-------------------FF_Hollow_G(WIP)---------------------
GambiT is offline   Reply With Quote


Old 09-24-2008, 07:17 AM   #11
slay2rr
 
Join Date: Dec 2007
Location: NZ
Class/Position: Pyro
Gametype: CTF
Posts Rated Helpful 0 Times
I think the ATI card only gives you hl2dm and lost coast, it doesn't actually give you source SDK or SDK base. So you still cannot play FF with it.
slay2rr is offline   Reply With Quote


Old 09-24-2008, 09:10 PM   #12
tN|Orange
Solid.
 
tN|Orange's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Gametype: Control Point
Affiliations: Twisted Network
Posts Rated Helpful 0 Times
Don't forget nvidia! http://www.steampowered.com/nvidia/
Portal:First Slice
HL2DM
HL2 Lost Coast
Peggle Extreme


And yes, it includes Source SDK and will let you play Fortress Forever. My friend didn't own any HL2 games and he got it thru this method.
tN|Orange is offline   Reply With Quote


Old 09-24-2008, 09:20 PM   #13
greenday5494
Holy shit, thats kerrigan!
D&A Member
 
greenday5494's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Class/Position: D, whatever the team needs, usually engy
Gametype: AvD
Affiliations: None
Posts Rated Helpful 1 Times
not if you get it free. only if you buy it (it's freakin 5 bucks, seriously...)
greenday5494 is offline   Reply With Quote


Old 09-24-2008, 11:43 PM   #14
KubeDawg
Nade Whore
Server Owner
Beta Tester
 
KubeDawg's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Oklahoma
Class/Position: Scout/Soldier
Gametype: CTF/TDM
Affiliations: blunt. Moto
Posts Rated Helpful 128 Times
Quote:
Originally Posted by greenday5494
not if you get it free. only if you buy it (it's freakin 5 bucks, seriously...)
did you not read his post?
__________________
Moto's Funhouse | Dallas, TX - 74.91.114.247:27015

ff_plunder - Complete
KubeDawg is offline   Reply With Quote


Old 09-25-2008, 02:14 AM   #15
greenday5494
Holy shit, thats kerrigan!
D&A Member
 
greenday5494's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Class/Position: D, whatever the team needs, usually engy
Gametype: AvD
Affiliations: None
Posts Rated Helpful 1 Times
yes, i did, and i know for a fact you need to actually buy it, not get it thru the offers. Also, i got HL2: DM when i first played FF, bought it, worked fine, and i've bought a ton more games since then
greenday5494 is offline   Reply With Quote


Old 09-25-2008, 05:41 AM   #16
[AE] 82694
Retired FF Staff
 
[AE] 82694's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts Rated Helpful 0 Times
Quote:
Originally Posted by tN|Orange
Don't forget nvidia! http://www.steampowered.com/nvidia/
Portal:First Slice
HL2DM
HL2 Lost Coast
Peggle Extreme


And yes, it includes Source SDK and will let you play Fortress Forever. My friend didn't own any HL2 games and he got it thru this method.
Now it is possible that Nvida/free steam games come with SDK Base. The ATI offer didn't.

Edit found this link. Now stop arguing like a bunch of good bitch's.:P

http://developer.valvesoftware.com/wiki/Source_SDK_Base
__________________
I Love GenghisTron . I miss you sooooo Much. LOL.

Last edited by [AE] 82694; 09-25-2008 at 05:52 AM.
[AE] 82694 is offline   Reply With Quote


Old 10-01-2008, 07:23 PM   #17
im2cool4uroflolz
y halo thar
 
im2cool4uroflolz's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Class/Position: Lord of Random Sentry Placement
Gametype: CTF
Posts Rated Helpful 0 Times
HUZZAH!

Now I can play more mods. |D

IF I get more disk space. :/
im2cool4uroflolz is offline   Reply With Quote


Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.