Fortress Forever

Go Back   Fortress Forever > Off Topic > Tech

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-16-2009, 07:33 PM   #81
Demasu
Official FF Medic
 
Demasu's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts Rated Helpful 0 Times
Quote:
Originally Posted by Owoc View Post
First of all, try "verify integrity of game cache". Might just work.

Otherwise, it should work if you only copy the .gcf files, though this only covers goldsource/source games.

For other games, try starting up steam without the game in question installed, start downloading it but stop at like 2%, then copy over the files (overwriting anything), and have steam verify integrity of game cache. Worked just fine for some people switching their UT3 installation to steam.
I'll try that. So far I can play them(I had to start up the source sdk/base to get the mods to work), but that annoying text is still there, so hopefully that'll work.
__________________
Some ER Trauma Doctor: Which way did he point the gun? Was it towards the front of your face or the back of your face?

...and you wonder why I love doctors.
Demasu is offline   Reply With Quote


Old 02-18-2009, 03:59 PM   #82
Agent Buckshot Moose
Wiki Standards Team
Wiki Team
 
Agent Buckshot Moose's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Geokill's closet
Class/Position: Sniper/Demoman
Gametype: CTF
Affiliations: :e0: Co-leader
Posts Rated Helpful 6 Times
I finally got the beta from pirate bay (arrr) and installed it under a VM using the key that MS gave me awhile ago.

It's fairly nice. I was expecting a bit more from IE 8 in the JavaScript department (why are we still using window.event?), but other than that the system seems fairly nice. Hopefully by the time it's released IE 8 will be even more standards compliant than it currently is.
Agent Buckshot Moose is offline   Reply With Quote


Old 02-18-2009, 06:08 PM   #83
Demasu
Official FF Medic
 
Demasu's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts Rated Helpful 0 Times
Quote:
Originally Posted by Agent Buckshot Moose View Post
I finally got the beta from pirate bay (arrr) and installed it under a VM using the key that MS gave me awhile ago.

It's fairly nice. I was expecting a bit more from IE 8 in the JavaScript department (why are we still using window.event?), but other than that the system seems fairly nice. Hopefully by the time it's released IE 8 will be even more standards compliant than it currently is.
Or why not just use something that already works a lot better than IE?
__________________
Some ER Trauma Doctor: Which way did he point the gun? Was it towards the front of your face or the back of your face?

...and you wonder why I love doctors.
Demasu is offline   Reply With Quote


Old 02-19-2009, 09:19 AM   #84
Circuitous
Useless
Retired FF Staff
 
Join Date: Jun 2005
Class/Position: D Soldier, O Scout
Gametype: AvD
Posts Rated Helpful 9 Times
Send a message via AIM to Circuitous Send a message via MSN to Circuitous Send a message via Yahoo to Circuitous Send a message via Skype™ to Circuitous
Quote:
Originally Posted by Agent Buckshot Moose View Post
I finally got the beta from pirate bay (arrr) and installed it under a VM using the key that MS gave me awhile ago.

It's fairly nice. I was expecting a bit more from IE 8 in the JavaScript department (why are we still using window.event?), but other than that the system seems fairly nice. Hopefully by the time it's released IE 8 will be even more standards compliant than it currently is.
You needed to torrent it?
__________________
Look at all those dead links.
Circuitous is offline   Reply With Quote


Old 02-19-2009, 05:51 PM   #85
Agent Buckshot Moose
Wiki Standards Team
Wiki Team
 
Agent Buckshot Moose's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Geokill's closet
Class/Position: Sniper/Demoman
Gametype: CTF
Affiliations: :e0: Co-leader
Posts Rated Helpful 6 Times
They took the beta down off the Microsoft site on the 10th or so. I tried downloading it several times beforehand but never got it to work.

As far as IE: I never use IE, but you need cross-browser support so you test things in all browsers. And since IE 8 claims to have better standards support I needed to test it.
Agent Buckshot Moose is offline   Reply With Quote


Old 02-25-2009, 08:37 PM   #86
Pixel
if(0>1){printf("broked");}
Beta Tester
 
Pixel's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Amerika
Class/Position: O
Posts Rated Helpful 3 Times
Quote:
Originally Posted by Demasu View Post
I definitely had fun yesterday copying over my valve folder so I wouldn't have to re-download everything. Well, as it turns out, Steam doesn't like that too well, and I have every game that is 'official'(below the list of games like Half-Life, in the mod section) saying "download paused."



Fun right? Took something like 2 hours.
What exactly are you doing? I was able to start up steam and run games on the installation from xp
Pixel is offline   Reply With Quote


Old 02-25-2009, 09:06 PM   #87
GeoKill----->
Community Member
Server Owner
Beta Tester
Forum Moderator
 
GeoKill----->'s Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Hawthorne, California
Class/Position: Soldier/Spy/Scout
Gametype: AvD
Affiliations: :e0:Eternal Order Leader
Posts Rated Helpful 12 Times
Same here, I backup all my files on an external hard drive and put em on a new computer, everything work out peachy.
__________________

:e0: Will live on Forever
Support FF:
GeoKill-----> is offline   Reply With Quote


Old 02-25-2009, 10:02 PM   #88
Demasu
Official FF Medic
 
Demasu's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts Rated Helpful 0 Times
Quote:
Originally Posted by Pixel View Post
What exactly are you doing? I was able to start up steam and run games on the installation from xp
I decided to install steam on the Win 7 partition instead of run it from my XP partition is all.
__________________
Some ER Trauma Doctor: Which way did he point the gun? Was it towards the front of your face or the back of your face?

...and you wonder why I love doctors.
Demasu is offline   Reply With Quote


Old 03-15-2009, 05:00 PM   #89
Zatoichi
 
Zatoichi's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Upstate New York
Posts Rated Helpful 0 Times
finally jumped aboard and installed it on vmware. im a vm newb, does it automatically only allocate 1gb of ram to the virtual machine? after my install, windows 7 only sees 1gb out of 6gb. but its performance so far is quite good.


Yeah it does, found the setting to change it.

Last edited by Zatoichi; 03-15-2009 at 08:03 PM.
Zatoichi is offline   Reply With Quote


Old 03-24-2009, 10:54 PM   #90
Damascus
Comic Artist
D&A Member
 
Damascus's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts Rated Helpful 0 Times
The beta expires August


...and I thought I could get away with just using the beta as my main OS. But, of course, everybody wants that money.
__________________
Damascus is offline   Reply With Quote


Old 03-25-2009, 05:52 AM   #91
Anshinritsumai
_o
 
Anshinritsumai's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: 127.0.0.1
Class/Position: Medic & Engy
Gametype: AvD
Affiliations: DM, OC, -[CfH]-
Posts Rated Helpful 0 Times
August? How'd you get that date?
Try this and see what you get... Start -> Run -> Winver.exe

According to that, I get until July 1st, 2009, just like everyone else...

__________________
Anshinritsumai is offline   Reply With Quote


Old 03-25-2009, 02:05 PM   #92
xks
Exceedingly Correct.
 
xks's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: London, England.
Class/Position: Variable
Gametype: QuakeLive CTF
Posts Rated Helpful 1 Times
If you used build 7057 or whatever the latest one is the date is sometime in 2010.

It's also quite likely that the RC which is due next month (hopefully) will last around a year from it's release. Given how stable the builds are right now, the RC would certainly be usable for a year as a main OS.
xks is offline   Reply With Quote


Old 03-25-2009, 08:01 PM   #93
KubeDawg
Nade Whore
Server Owner
Beta Tester
 
KubeDawg's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Oklahoma
Class/Position: Scout/Soldier
Gametype: CTF/TDM
Affiliations: blunt. Moto
Posts Rated Helpful 128 Times
I've never dled a RC before for windows. That's free to the public, right? Or is that only for companies or those gold members and such?
__________________
Moto's Funhouse | Dallas, TX - 74.91.114.247:27015

ff_plunder - Complete
KubeDawg is offline   Reply With Quote


Old 03-26-2009, 12:53 AM   #94
Anshinritsumai
_o
 
Anshinritsumai's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: 127.0.0.1
Class/Position: Medic & Engy
Gametype: AvD
Affiliations: DM, OC, -[CfH]-
Posts Rated Helpful 0 Times
Usually it's for MSDN & TechNet subscribers, as well as companies invited by Microsoft to test out the OS in their business environment; but with the way MS has been handling Windows 7, they may open it up as well to a limited public amount the same way they did with build 7000.

As for the RC1 release, from what I've heard, the beta was originally intended to release on April 20th, 3 months to the day since Beta Build 7000 was released, and the beta was supposed to end in favor for RC1's release; but at this point no one knows except MS... they might be getting alot of important feedback from the beta, that they may wait to release RC1 until later...
__________________
Anshinritsumai is offline   Reply With Quote


Old 04-30-2009, 05:55 PM   #95
Anshinritsumai
_o
 
Anshinritsumai's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: 127.0.0.1
Class/Position: Medic & Engy
Gametype: AvD
Affiliations: DM, OC, -[CfH]-
Posts Rated Helpful 0 Times
The Windows 7 Release Candidate (RC) is now available to MSDN / TechNet subscribers. Public release on May 5th.
__________________
Anshinritsumai is offline   Reply With Quote


Old 04-30-2009, 08:42 PM   #96
Mooga
Colorless FTW
D&A Member
Beta Tester
 
Mooga's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: A Small Box
Affiliations: SRCDS.com
Posts Rated Helpful 1 Times
I'm waiting for the public release. I have ~300GB of unpartitioned space ready to install on.

I'm currently using 64-bit Vista without any issues. I'm looking forward to more GUI improvements. Does the RC have the Media Center components in it? I'm looking forward to see how those work.
__________________
~ Mooga ...w00t?
SRCDS.com | Twitter
Mooga is offline   Reply With Quote


Old 05-01-2009, 09:33 PM   #97
Mooga
Colorless FTW
D&A Member
Beta Tester
 
Mooga's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: A Small Box
Affiliations: SRCDS.com
Posts Rated Helpful 1 Times
Just installed win7RC
installing and configuring right now.
I'm getting funny keyboard lag, but nothing major.
__________________
~ Mooga ...w00t?
SRCDS.com | Twitter
Mooga is offline   Reply With Quote


Old 05-02-2009, 02:49 AM   #98
greenday5494
Holy shit, thats kerrigan!
D&A Member
 
greenday5494's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Class/Position: D, whatever the team needs, usually engy
Gametype: AvD
Affiliations: None
Posts Rated Helpful 1 Times
Quote:
Originally Posted by Demasu View Post
I decided to install steam on the Win 7 partition instead of run it from my XP partition is all.
im just talking out of my ass here, but maybe you're missing some registry keys that are made when you install steam?
greenday5494 is offline   Reply With Quote


Old 05-02-2009, 03:58 AM   #99
Mooga
Colorless FTW
D&A Member
Beta Tester
 
Mooga's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: A Small Box
Affiliations: SRCDS.com
Posts Rated Helpful 1 Times
Running from my vista partition didn't work. So I installed steam, closed it, and copied my vista install over to the steam folder. Works like a charm... but yet to test any steam games.
__________________
~ Mooga ...w00t?
SRCDS.com | Twitter
Mooga is offline   Reply With Quote


Old 05-02-2009, 08:54 AM   #100
Demasu
Official FF Medic
 
Demasu's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts Rated Helpful 0 Times
Quote:
Originally Posted by greenday5494 View Post
im just talking out of my ass here, but maybe you're missing some registry keys that are made when you install steam?
It actually works perfectly, the problem I had with the list not showing up right fixed itself.
__________________
Some ER Trauma Doctor: Which way did he point the gun? Was it towards the front of your face or the back of your face?

...and you wonder why I love doctors.
Demasu is offline   Reply With Quote


Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.