Fortress Forever

Go Back   Fortress Forever > Editing > Mapping

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-26-2013, 11:14 AM   #1
Elmo
Gets tickled by FF
Fortress Forever Staff
 
Elmo's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: UK
Class/Position: Med Solly HW
Gametype: Any/CTF
Posts Rated Helpful 41 Times
Breakable vent to reappear on round restart?

How do you make a vent that you can shotgun to break? Also need it to respawn on the round restarting.

I made one but I can only kill it with melee and explosions.
__________________
Support FF:
Done: ff_monkey
Done: ff_bases
Done: ff_warpath
Forever Doing: ff_medieval (beta#99999999)

Last edited by Elmo; 01-26-2013 at 11:15 AM.
Elmo is offline   Reply With Quote


Old 01-27-2013, 03:52 PM   #2
ian.de
 
Join Date: Aug 2009
Gametype: Capture the Flag
Posts Rated Helpful 14 Times
I've never done this myself but are you using a prop_physics or a func_breakable?

This thread has a few explanations.. but getting the LUA to reset the model/brush is beyond me.

http://www.interlopers.net/forum/vie...hp?f=2&t=19546
ian.de is offline   Reply With Quote


Old 01-28-2013, 05:14 AM   #3
R00Kie
Kawaii! ルーキー
Lua Team
Wiki Team
Fortress Forever Staff
 
R00Kie's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Nowhere, Kansas
Class/Position: Random
Gametype: CTF
Affiliations: BiG, Kawaii!, MustacheBrigade, GoodFellas
Posts Rated Helpful 82 Times
Using prop_physics with models/props_junk/vent001.mdl

I have Motion Disabled in the flags, breaks with a shotgun or anything else.

Edit: Also resets on ff_restartround.
__________________
Released: [ Island ] [ Rookie ] [ Limbo ] [ Sonic ] [ Tomb ] [ Skydive2 ] [ Bunkerwars ]
Beta: [ Argon ] [ Reflection ] [ Urbantag ]
Lua: [ game_rules ]

Last edited by R00Kie; 01-28-2013 at 05:19 AM. Reason: more info
R00Kie is offline   Reply With Quote


Old 01-28-2013, 07:22 AM   #4
Elmo
Gets tickled by FF
Fortress Forever Staff
 
Elmo's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: UK
Class/Position: Med Solly HW
Gametype: Any/CTF
Posts Rated Helpful 41 Times
Thanks! Pretty sure I was using func_breakable before
__________________
Support FF:
Done: ff_monkey
Done: ff_bases
Done: ff_warpath
Forever Doing: ff_medieval (beta#99999999)
Elmo is offline   Reply With Quote


Old 01-30-2013, 02:56 AM   #5
Crazycarl
D&A Member
Wiki Team
Fortress Forever Staff
 
Crazycarl's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts Rated Helpful 31 Times
If you use a grate texture on your func_breakable, bullets will pass through it. That's likely the problem.
__________________
Support FF:
Crazycarl is offline   Reply With Quote


Old 01-30-2013, 07:16 AM   #6
Elmo
Gets tickled by FF
Fortress Forever Staff
 
Elmo's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: UK
Class/Position: Med Solly HW
Gametype: Any/CTF
Posts Rated Helpful 41 Times
ah - that makes sense.
__________________
Support FF:
Done: ff_monkey
Done: ff_bases
Done: ff_warpath
Forever Doing: ff_medieval (beta#99999999)
Elmo is offline   Reply With Quote


Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.