Fortress Forever

Go Back   Fortress Forever > Steam Beta > Steam Pre-release Testing

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-05-2015, 09:49 PM   #1
cutterjohn
 
Join Date: Jan 2015
Gametype: Capture the Flag
Posts Rated Helpful 0 Times
Bug Maybe? And server question.

#1 I changed video options->advanced->enabled anisotropic 4x and experienced a crash upon trying to join a server(the one labeled beta forget the full name).

Crashed with something about a dxd9 unloader or something, so I restarted and changed anisotropic 4x back to trilinear, joined same server no crash but also noone there even though the server browser showed 9 people.

I also noticed in the log something about bin/client.dll being a different version?

Do I need to update source SDK again or something? Fresh install?

[EDIT]
The dxd9 crash appears to be the same as in this thread IIRC:
http://forums.fortress-forever.com/s...ad.php?t=24708

I don't think that it's corrupt though as see above, just changing filtering method appeared to fix, but I suppose that I should try turning on anisotropic again and see if I get a crash again, then replace that .dll...
[/EDIT]

Last edited by cutterjohn; 03-05-2015 at 09:52 PM.
cutterjohn is offline   Reply With Quote


Old 03-05-2015, 10:06 PM   #2
cutterjohn
 
Join Date: Jan 2015
Gametype: Capture the Flag
Posts Rated Helpful 0 Times
Well double posting ...

Anyways, just tried again with anisotropic 4x and it worked.

I also note in the console that it's not correctly detecting system memory as it only list 4095MB instead of 64GB. Source engine limitation?

I picked soldier and it complained couldn't exec soldier.cfg (IIRC)

Again beta server showed 8 players, but there were none when I logged in...

[EDIT]
For the hell of it ran HL2 which ran fine...

Also CPU clock is also detected a bit off @ 4043MHz instead of ~4170MHz...

I'm going to guess that these are Source engine approximations/limitations as I also note that it doesn't distinguish between physical CPU cores and virtual, i.e. lists 12 core detected. (3930k)
[/EDIT]

Last edited by cutterjohn; 03-05-2015 at 10:13 PM.
cutterjohn is offline   Reply With Quote


Old 03-05-2015, 10:20 PM   #3
FDA_Approved
Beta Tester
 
FDA_Approved's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Gametype: Capture the Flag
Posts Rated Helpful 291 Times
Just about any time you change your video settings before or after joining a server you will experience a crash. I always have to open ff, set video options, close ff, then relaunch. This is something I have to do any time I want to turn up the graphics to record clips, as I play on the lowest settings.
__________________
Currently equipped: Rad Scarf of liberating happiness.
FDA_Approved is offline   Reply With Quote


Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.