Fortress Forever

Go Back   Fortress Forever > Editing > Mapping

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-07-2012, 03:41 PM   #1
lopestyler
D&A Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Tn
Class/Position: spy
Gametype: ctf/any
Posts Rated Helpful 2 Times
Compile error

I have the basics of a small map. Tight skybox (1 box around entire map) and a single spawn pt. When I compile to test map here is the error I get:

MountAppFilesystem () failed:
SteamMountAppFilesystem (215,50,0x453fd24)failed with error 21:A
different version of this FS is already in use

can someone tell me what I have done wrong?
thanks
lopestyler is offline   Reply With Quote


Old 03-07-2012, 04:34 PM   #2
Ricey
UI Designer
Front-End Developer
Fortress Forever Staff
 
Ricey's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Winter Park, FL
Class/Position: D Eng
Gametype: CTF 9v9
Affiliations: .gr , smr
Posts Rated Helpful 44 Times
Take a screenshot of Game Options, it'll show VBSP,VRAD,VVIS, etc.
__________________
Support FF:
Maps : Haste |Scrummage |Mulch_Trench
Voltage | Exchange Classic | Fortsake
ricecakes: I demand SGs get a buff
squeek.: buy it a gym membership


'I have an eye for design' - Kube 2014
Ricey is offline   Reply With Quote


Old 03-07-2012, 04:44 PM   #3
Elmo
Gets tickled by FF
Fortress Forever Staff
 
Elmo's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: UK
Class/Position: Med Solly HW
Gametype: Any/CTF
Posts Rated Helpful 41 Times
I'm with ricey in that they're probably not set up right. make sure you're pointing at the 2006 sdk ones.

P.S. your talk about wrapping the entire world in a sky box worries me, don't do it. But that won't be the reason for your compile error.
__________________
Support FF:
Done: ff_monkey
Done: ff_bases
Done: ff_warpath
Forever Doing: ff_medieval (beta#99999999)

Last edited by Elmo; 03-07-2012 at 04:45 PM.
Elmo is offline   Reply With Quote


Old 03-07-2012, 04:50 PM   #4
lopestyler
D&A Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Tn
Class/Position: spy
Gametype: ctf/any
Posts Rated Helpful 2 Times
are you talking the options under tools in hammer?
if so, i have the print screen, how do i get it to here?
lopestyler is offline   Reply With Quote


Old 03-07-2012, 04:53 PM   #5
Ricey
UI Designer
Front-End Developer
Fortress Forever Staff
 
Ricey's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Winter Park, FL
Class/Position: D Eng
Gametype: CTF 9v9
Affiliations: .gr , smr
Posts Rated Helpful 44 Times
Quote:
Originally Posted by lopestyler View Post
are you talking the options under tools in hammer?
if so, i have the print screen, how do i get it to here?
photobucket
__________________
Support FF:
Maps : Haste |Scrummage |Mulch_Trench
Voltage | Exchange Classic | Fortsake
ricecakes: I demand SGs get a buff
squeek.: buy it a gym membership


'I have an eye for design' - Kube 2014
Ricey is offline   Reply With Quote


Old 03-07-2012, 05:01 PM   #6
lopestyler
D&A Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Tn
Class/Position: spy
Gametype: ctf/any
Posts Rated Helpful 2 Times
lopestyler is offline   Reply With Quote


Old 03-07-2012, 05:02 PM   #7
Elmo
Gets tickled by FF
Fortress Forever Staff
 
Elmo's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: UK
Class/Position: Med Solly HW
Gametype: Any/CTF
Posts Rated Helpful 41 Times
build programs tab... vvis vbsp etc.
__________________
Support FF:
Done: ff_monkey
Done: ff_bases
Done: ff_warpath
Forever Doing: ff_medieval (beta#99999999)
Elmo is offline   Reply With Quote


Old 03-07-2012, 05:38 PM   #8
lopestyler
D&A Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Tn
Class/Position: spy
Gametype: ctf/any
Posts Rated Helpful 2 Times
think i got it, that tab was defaulting to the "fake" directory that i had created with ricey to get hammer to work. I deleted that directory and now it is on ff. If it continues to act up I will post that info

thanks
lopestyler is offline   Reply With Quote


Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.